Teknoloji

Resident Evil 4 Remake satışları 4 milyonu geçti!

 
Capcom, kaygı odaklı aksiyon macera oyunu Resident Evil 4’ün yeniden yapımının dünya çapında dört milyon kopyayı geçtiğini duyurdu. Oyunun daha önce çıkışından sonraki ilk iki günde üç milyon adet sattığı bildirilmişti. Bu, 26 Mart’tan sonra bir milyon adet daha satıldığı anlamına geliyor.
 
Resident Evil 4’ün yeniden çevrimi, 24 Mart’ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden yayınlandı.
 
Yeniden üretilmiş versiyon satmaya ve oynamaya devam ediyor
 
 
 
Resident Evil 4 remake, 2005 yılında piyasaya sürülen yepyeni oyunun yeniden üretilmiş versiyonudur. 2023 sürümünde hikaye elden geçirilir ve oyun deneyimi üst düzey teknolojilerle geliştirilir. Hem serinin hayranlarına hem de yeni gelenlere hitap eden bu sürüm, Capcom’un tescilli RE ENGINE oyun motoruyla geliştirildi.
 
En son grafik teknolojisi ile desteklenen ve ilgi çekici görsellere sahip olan bu yeni sürüm, oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor. Hem medya hem de oyunseverler tarafından büyük beğeni toplayan yapım, yayınlandığı ilk iki günde dünya çapında 3 milyon satışı aştı.
 
Oyunun Steam (PC) fiyatı 887,29 TL, Playstation store (PS4 – PS5) fiyatı 699,00 TL, Microsoft store (Xbox Series X|S) fiyatı 657,53 TL.

habermazgirt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Polatlı Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu