Haber

CHP’den ‘Tils Halı’ Açıklaması: “Yoğunluk ve Telaştan Fark Edilmedi”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile katıldığı iftar sonrası fotoğraf çektirirken seccadeye basması sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal medyaya düşen görüntünün ardından CHP’den yapılan açıklamada, “Fotoğraf çektirmek isteyenlerin yoğunluğu ve telaşı nedeniyle yerdeki seccade fark edilemedi.”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere kısa bir süre kala Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretlerini hızlandırdı.

Kılıçdaroğlu bu kez İstanbul platformunun düzenlediği iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu, iftar yemeği için CHP Düzce Milletvekili adayı Azade Ay ile program sonrası görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından çekilen fotoğraf sosyal medyada yansımalara neden oldu.

Fotoğraf çerçevesine yansıyan görüntüde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Azade Ay poz verdi. Fotoğrafta tepkilere neden olan kısım ise Kılıçdaroğlu’nun seccadeyi yere bastırıyor olmasıydı. Fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının ardından tepki tweet’leri atıldı.

Tepkilerin ardından CHP kanadından gazeteci İsmail Saymaz aracılığıyla açıklama yapıldı. İsmail Saymaz’ın twitter hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi:

torbali-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Polatlı Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu